Drie formules, één doel: de beste zorg

BENU Apotheek Formule, HuisartPlus en DierenartsPlus: drie formules met één doel: u helpen de beste zorg te verlenen.

Een overzicht van onze formules

Voor drie verschillende typen zorgprofessionals heeft Brocacef sterke formules ontwikkeld. Zowel BENU Apotheek Formule als HuisartsPlus en DierenartPlus staan garant voor een totaalpakket om uw apotheek of praktijk naar een hoger plan te tillen.  
BENU Apotheek Formule
BENU Apotheek biedt u als zelfstandig apothekers de mogelijkheid onderdeel te zijn van een landelijke formule met behoud van de lokale identiteit. BENU Apotheek zorgt voor een herkenbare uitstraling, onderscheidende diensten voor de apotheker of consument, campagnes, schappenplannen voor zelfzorgproducten. De formule neemt u zoveel mogelijk werk uit handen zodat u uw tijd en aandacht kunt geven aan het verlenen van goede zorg . 
HuisartsPlus
Met HuisartsPlus haalt u een formule in huis die gegarandeerd de professionaliteit, kwaliteit en rendement van het apotheekdeel van uw praktijk naar een hoger plan tilt. Met deze formule van Brocacef zorgt u bovendien voor een herkenbare profilering.
DierenartsPlus
DierenartsPlus biedt uw dierenartspraktijk op vele manieren meerwaarde. De plus zit onder andere in een efficiëntere inkoop, een herkenbare uitstraling en allerlei handvatten voor een nog betere bedrijfsvoering. 

Hoe kunnen wij u verder helpen?

X
Cookies helpen ons om uw website-ervaring te verbeteren.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Akkoord