Klant met apotheker bij schap met zelfzorg producten

Professionalisering van uw zelfzorg assortiment

De complete productlijn van Livsane biedt de beste zelfzorg aan uw klanten.

Livsane: hét zelfzorgmerk voor uw apotheek

Naast medicijnen en medische hulpmiddelen, zijn veel klanten ook op zoek naar zelfzorgproducten zonder doktersrecept. De apotheek is daar de aangewezen plek voor. Uw apotheekmedewerkers hebben immers alle kennis in huis voor deskundig advies. Of dat nu gaat over het gebruik van paracetamol, huidcrèmes of voedingsupplementen. De complete productlijn van Livsane is exclusief voor apothekers en biedt klanten alles wat zij nodig hebben.

De zelfzorgproducten van Livsane

Livsane is het apothekersmerk op het gebied van zelfzorg en zorgt voor een eenduidige en professionele uitstraling in het schap. Van medicijnen, vitaminen & mineralen tot crèmes & zalven, verzorgingsproducten, pleisters en snoepgoed. De zelfzorglijn van Livsane staat voor hoge kwaliteit tegen een gunstige prijs en is een betrouwbaar alternatief voor A-merken. Zo verleent u in uw apotheek de best mogelijke zelfzorg.

Zelfzorg assortiment

Crèmes en zalven
De crèmes en zalven van Livsane voldoen aan alle GMP- en FNA richtlijnen. De producten beschermen en ondersteunen de huid. Van cetamacrogolcreme tot vaseline en koelzalf. 
OTC zelfzorg geneesmiddelen
Livsane biedt een ruim assortiment medicijnen zonder doktersrecept. Denk aan paracetamol en medicijnen tegen hoest, maag- en darmklachten en allergieën. 
Snoep

De apothekersnoep van Livsane verzorgt ook de innerlijke mens, zoals de honingdrop die echte honing bevat en de keel verzorgt. Ook de overige producten van onze snoeplijn zijn typische apothekersnoep: laurierdrop, hoesttabletten en zoethoutjes. De snoeplijn van Livsane bevat zowel suikerhoudend als suikervrij snoep.

Verzorgingsproducten
Livsane heeft ook dagelijkse verzorgingsproducten, zoals bad- en douchegel, lippenbalsem, wattenschijfjes en -staafjes, handcrème en klovenzalf. Ook beschikt Livsane over wondverzorgingsproducten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, zoals absorberende verbanden, elastische fixatiewindsels, kompressen en pleisters.
Voedingssupplementen
Vitaminen en mineralen bieden extra ondersteuning en (tijdelijke) aanvulling op een gezonde en gevarieerde voeding. Livsane heeft een uitegbreid assortiment verdeeld in zeven productgroepen: weerstand en energie, vrouw, tand & bot, bewegen, rust & ontspanning, hart & bloedvaten en probiotica.
Hulpmiddelen
De hulpmiddelen van Livsane bieden ondersteuning bij zelfzorg en het gebruik van medicatie. Denk aan medicatieverdeelsystemen, thermometers, zelftesten, diabetesetuis, urinecontainers en tabletdoordrukkers. Zo kan de therapietrouw worden verhoogd. 

Daarom kiest u voor Livsane

  • Complete zelfzorglijn: van crèmes en zalven tot medicijnen en voedingssupplementen 
  • Exclusief merk voor apothekers
  • Kwaliteit van een A-merk met een gunstige prijs voor de consument
  • Optimaal bestelgemak
  • Promotiemateriaal zoals posters, schapinrichting en baliestickers
  • Professionele en herkenbare uitstraling

Wij helpen u graag verder

Wilt u in uw apotheek ook zelfzorgmiddelen aanbieden? Of heeft u vragen over ons assortiment en de producten van Livsane? Neem telefonisch contact op een van onze medewerkers.

Medewerkers contact en support

Neem contact op met contact en support

Wij zijn bereikbaar van 8.00 - 18.00 uur van maandag t/m vrijdag