Brocacef en BENU

Mensen helpen gezond te zijn en te blijven, in iedere levensfase, dat is waar het ons om draait.

Wij zorgen voor...

In onze rubriek ‘Wij zorgen voor…’ lees je meer over hoe Carla, Maaike en Jilske en hun collega's, zich dagelijks inzetten voor de gezondheid van mensen. Ze zijn daar waar mensen behoefte hebben aan advies over een gezonde levensstijl, de juiste medicijnen, zelfzorgproducten en medische hulpmiddelen. Thuis, in ziekenhuizen, verpleeghuizen en in onze apotheken.

 

Onze mensen zijn ook daar waar zorgprofessionals behoefte hebben aan bijvoorbeeld gespecialiseerde supply chain oplossingen,  bereidingen, medicijnrollen of advies over de optimalisatie van de logistieke processen in instellingen. Door de hele zorgketen heen; extramuraal, intramuraal en transmuraal.

Carla zorgt voor flow in de apotheek

Carla zorgt voor flow in de apotheek

In deze tijd waarin COVID-19 ook op de werkvloer in de apotheek heerst en de bezetting onder druk staat, is goede ondersteuning essentieel. Carla helpt collega's vertrouwd te maken met gedigitaliseerde werkprocessen. Die maken het mogelijk om recepten sneller en met minder fouten te verwerken. Waardoor meer tijd en aandacht steed kan worden aan klanten.

Maaike zorgt voor medicatieveiligheid in zorginstellingen

Nieuwe afdelingen optuigen en bestaande afdelingen zo goed mogelijk inrichten; zorginstellingen hebben genoeg op hun bordje, in tijden van corona. Het werk van Maaike Scheek kwam toen nog beter van pas dan ooit. Als assistent dienstverlening zorgt ze namelijk samen met haar collega’s van Brocacef Ziekenhuisfarmacie (BZF)  ervoor dat...

Jilske zorgt voor zorg op maat in vertrouwde thuisomgeving

Steeds meer ziekenhuizen ontdekken dat specialistische zorg ook thuis mogelijk is en dat dit zelfs veel voordelen oplevert. Patiënten vinden het prettiger en er ontstaat ruimte voor mensen die zorg nodig hebben in het ziekenhuis. Om deze ‘zorg op afstand’ aan te kunnen bieden, zijn gespecialiseerde verpleegkundigen nodig. Jilske Dwars is...

Marcel zorgt voor de juiste hulpmiddelen

Het leven van Marcel Kuijer stond volledig op zijn kop, toen hij namens Brocacef Groothandel een belangrijke rol vertolkte in het Landelijk Consortium Hulpmiddelen (LCH). Vanuit die rol, werd hij tijdens de coronacrisis, medeverantwoordelijk voor het oplossen van tekorten aan persoonlijke beschermingsmiddelen in Nederland.


Hoe kunnen wij u verder helpen?